Vernieuwd: app met uw vakblad van InstallQ

21-08-2023

Vernieuwd: app met uw vakblad van InstallQ

Erkende installateurs en abonnementhouders krijgen bij InstallQ digitaal en in drukwerk het vakblad Gaswijs, Waterdruk of Stroomlijn. Van de digitale versie is de app vernieuwd. U kunt de nieuwe app downloaden via Mijn InstallQ.

Ook te lezen op tablet of computer
De digitale app ‘InstallQ Vakbladen’ is uitgebreid met meer mogelijkheden en kennis. Zo is de app behalve op uw mobiele telefoon voortaan ook te lezen op uw computer of tablet. Toegevoegd is de maandelijkse E-Vakwijzer in PDF. Op die manier kunt u bepaalde artikelen of nieuwsberichten nog eens nalezen. 

Digitaal vakblad op uw vakgebied
De digitale vakbladen hebben natuurlijk dezelfde inhoud als de papieren versie. Vanuit de inhoudsopgave klikt u door naar de artikelen waarna u ze kunt lezen op uw scherm. Vanwege auteursrechten is het helaas niet mogelijk om de artikelen te downloaden.

E-Vakwijzer
In de app worden vanaf augustus 2023 de E-Vakwijzers opgenomen als PDF. Via de links in de PDF komt u op nieuwsberichten op de site van InstallQ.

Hoe downloadt u de nieuwe app?

  • Ga naar uw portaal via Mijn InstallQ.
  • Onder het kopje ‘Digitale vakbladen’ voegt u uw e-mailadres toe en/of die van uw medewerker(s).
  • De volgende dag krijgt u (of uw medewerker) een e-mail vanuit de app. In deze e-mail wordt gevraagd een account aan te maken en een wachtwoord te kiezen. 
  • Is een account aangemaakt, dan krijgt u (of uw medewerker) een pushbericht om de app te installeren. 
  • Hierna is de app klaar voor gebruik.
Meer vakbladen of een ander vakblad?
Wilt u meer exemplaren van hetzelfde vakblad, digitaal en in drukwerk? Of wilt u een vakblad op het gebied waarvoor u geen erkenning heeft? Ga dan naar deze pagina van InstallQ voor meer informatie.