Vakbladen

Gratis vakblad met een erkenning van InstallQ

Vakblad
Bent u erkend op het vakgebied gas, water of stroom? Dan krijgt u een gratis abonnement op het blad dat bij uw vakgebied hoort. Dit is Gaswijs, Waterdruk of Stroomlijn. Daarbij kunt u een handige en fraaie bewaarmap bestellen.

Digitale nieuwsbrief
Alle bedrijven die zijn aangesloten bij InstallQ ontvangen de E-Vakwijzer, met nieuwsberichten rondom regelingen, beoordelingsrichtlijnen, installateursbijeenkomsten en andere activiteiten van InstallQ.

Gaswijs, Waterdruk en Stroomlijn
In Gaswijs, Waterdruk en Stroomlijn staan vakinhoudelijke onderwerpen die aansluiten op de dagelijkse praktijk. De artikelen komen van drie onafhankelijke redacties. De bladen verschijnen vier keer per jaar op papier en digitaal.

Digitaal vakblad voor intranet
U kunt ook het vakblad digitaal ontvangen voor plaatsen op uw intranet. Hiermee kunt u al uw medewerkers voorzien van een vakblad. Hiervoor zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. Deze kunt u opvragen bij het secretariaat.

Meer vakbladen of een ander vakblad?
Wilt u meer exemplaren van hetzelfde vakblad, bijvoorbeeld voor uw werknemers, dan krijgt u een staffelkorting. Wilt u een vakblad op het gebied waarvoor u geen erkenning heeft? Dan betaalt u jaarlijks circa € 40,- abonnementskosten.

Abonnementskosten
Per vakblad per stuk per jaar: € 40,-
Voor meer abonnementen op de vakbladen geldt een staffelkorting:

  • 2 t/m 10 abonnementen € 31,50 per stuk
  • 11 t/m 25 abonnementen € 23,- per stuk
  • 26 t/m 50 abonnementen € 17,50 per stuk
  • 51 en meer abonnementen: individuele afspraken.
  • Digitaal vakblad voor intranet € 630,-- 

Verzamelmap
Voor ieder vakblad kunt u een fraaie tweerings-ordner bestellen voor minimaal 3 jaargangen (A5-formaat).

  • Per stuk € 6,- (excl. btw) en € 8,50 aan verzendkosten.
Vakblad per app
U kunt de vakbladen ook lezen via een app. Vraag hiervoor inloggegevens aan via Info@InstallQ.nl

Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag over een van onze vakbladen of de bewaarmap? Stel uw vraag per e-mail aan info@installQ.nl met vermelding van uw bedrijfsnaam en uw InstallQ-klant/relatienummer.

E-Vakwijzer, onze digitale nieuwsbrief

Bent u bij InstallQ aangesloten met een erkenning of certificering, dan ontvangt u circa 10 keer per jaar per e-mail de E-Vakwijzer. Hiermee blijft u op de hoogte van actuele onderwerpen rondom regelingen, beoordelingsrichtlijnen, installateursbijeenkomsten en andere activiteiten van InstallQ.

InstallQ volgen zonder erkenning of certificering
Bent u niet aangesloten bij InstallQ? Bezoek dan regelmatig onze nieuwspagina of volg ons via Twitter, LinkedIn of Facebook.Aanvraag vakblad InstallQ
Ik bestel een (extra) abonnement op Stroomlijn, Gaswijs of Waterdruk. Voor dit (extra) abonnement ontvang ik jaarlijks een factuur.

Abonnementen
Stroomlijn
Gaswijs
Waterdruk
Factuuradres

Bezorgadres (indien anders dan het factuuradres)