Verhuizing kantoren InstallQ

09-10-2020

Verhuizing kantoren InstallQ

De drie kantoren van InstallQ zijn verhuisd naar één locatie. U bent voortaan welkom aan Korenmolenlaan 4 in Woerden.

Fusie voltooid
De secretariaten van InstallQ in Zoetermeer, Apeldoorn en Rotterdam bundelen hun krachten voortaan op één kantoor in Woerden. Het samengaan van de drie kantoren is een logische stap na de fusie in 2019 van de KvINL en Sterkin naar InstallQ. Op deze pagina staat een beschrijving van onze medewerkers.

Installatiehuis
Onze nieuwe kantoor in Woerden is gevestigd in het Intechnium-gebouw, ook bekend als het Installatiehuis. In het gebouw zijn veel partijen uit de installatiesector gevestigd, waaronder Techniek Nederland, TVVL en Stichting Centraal Register Techniek. Hiermee wordt het gebouw een plek voor netwerken, samenwerking en verbindingen.

Goed bereikbaar
Met de auto is het Installatiehuis goed bereikbaar via de A12. De loopafstand vanaf station Woerden is ongeveer 20 minuten. Bij het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het Installatiehuis heeft een restaurant met een kleine kaart.

Energiezuinig gebouw
Met een A-label voldoet het gebouw, en daarmee ook ons kantoor, aan de hoogste eisen voor energiezuinigheid. Zo is het gebouw voorzien van 388 zonnepanelen. Met deze ca. 99.900 KwH wordt meer dan 1/3 van het energieverbruik van het Installatiehuis opgewekt.

Onze nieuwe contactgegevens:
InstallQ
Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden
Telefoon 085 041 05 90

Postbus 480
3440 AL Woerden