Beschikbaar: InstallQ-muurbord

22-05-2023

Beschikbaar: InstallQ-muurbord

Het bezit van uw InstallQ-erkenning of certificering kunt u aantonen met een muurbord. Met het InstallQ-muurbord weten bezoekers direct dat u staat voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid.

Muurbord in kleur
Het muurbord heeft een witte achtergrond en valt daarmee goed op. Op het muurbord staat in kleur het logo van InstallQ, met als ondertitel: Aantoonbaar beter. Het bord van plexiglas is 29,7 cm breed, 12 cm hoog en 0,3 cm dik. U kunt het muurbord met schroeven op uw pand bevestigen.

Kosten
U betaalt éénmalig een bedrag van € 30,- (exclusief btw en inclusief verzendkosten). U sluit een huurovereenkomst af voor de duur van uw erkenning(en) of certificering(en).

Hoe te bestellen?
Het muurbord kunt u bestellen met de huurovereenkomst. Scan en/of stuur het formulier naar e-mailadres info@installq.nl.

Inruil KvINL-bord
Beschikt u over een muurbord van KvINL, dan kunt u die omruilen voor het InstallQ-muurbord. U betaalt dan géén huurkosten voor het nieuwe muurbord. Stuur uw oude muurbord met de huurovereenkomst naar: InstallQ, Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden.

Vragen?
Vragen over het muurbord kunt u stellen via info@installq.nl of via 085 50 41 05 90.

InstallQ-logo op site, briefpapier en auto
Met het InstallQ-logo bent u voor consument en opdrachtgever goed herkenbaar. Behalve met het muurbord, kunt u het InstallQ-logo ook tonen op uw site, briefpapier en bedrijfsauto.