Erkenningsbewijs 2024 beschikbaar in het portaal

19-01-2024

Erkenningsbewijs 2024 beschikbaar in het portaal

Vanaf nu kunt u het erkenningsbewijs 2024 downloaden in het portaal van InstallQ. Zodra u inlogt op het portaal ‘Mijn InstallQ’ vindt u daar niet alleen uw erkenningsbewijs, maar bijvoorbeeld ook uw NAW-gegevens. Als u toch in de omgeving zit, controleer dan ook of uw andere gegevens nog up-to-date zijn?

Net als in voorgaande jaren, zetten wij u nieuwe Erkenningsbewijs 2024 klaar in het portaal ‘Mijn InstallQ’. Door in te loggen kunt het bewijs downloaden. Maar in het portaal vindt u alle belangrijke informatie over uw erkenningen. Controleer daarom ook of de gegevens van uw bedrijf in onze database of op het erkenningsbewijs nog kloppen. Is er iets veranderd, dan kunt u de wijzigingen gemakkelijk via het portaal zelf doorgeven. Na een akkoord van ons, worden de gegevens aangepast. Als er aanvullende documenten nodig zijn, kunt u deze via de uploadfunctie aan ons toesturen.

Hoe logt u in!
Ga naar onze website www.InstallQ.nl en klik op Mijn InstallQ. 

  • Daar kunt u met klantnummer en wachtwoord inloggen.
  • Als u geen wachtwoord meer hebt, kunt u deze opnieuw opvragen.
  • Als u de site voor de eerste keer bezoekt en nog geen inloggegevens hebt, selecteert u ‘Nog geen InstallQ portaal gebruiker? Eenvoudig aanmelden’.
  • Vul daarna uw Klantnummer in.
  • Voer nu uw emailadres in waarmee u bij ons ben geregistreerd.
  • U ontvangt dan binnen enkele minuten op dit emailadres uw inloggegevens en wachtwoord.
Ga naar Mijn InstallQ
https://mijn.installq.nl/inloggen/