Meetmiddagen elektrotechniek

05-07-2023

Meetmiddagen elektrotechniek

Meten is een cruciaal onderdeel van elektrotechniek. In deze praktijkbijeenkomst gaat u zelf aan de slag. We attenderen u op de normen en regelgeving rondom meten. Daarbij praten we u bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek.

Praktijkgerichte workshop
Onder begeleiding van een ervaren professional krijgt u de mogelijkheid om zelf metingen uit te voeren in een realistische omgeving. Samen met collega-installateurs voert u metingen uit in de meterkast, inclusief specifieke metingen voor Scope 12 (PV-installaties) volgens de NEN1010, deel 6. U leert de juiste technieken, krijgt inzicht in de meest voorkomende uitdagingen en u ontdekt hoe efficiënt u kunt samenwerken bij het uitvoeren van metingen. 

We besteden met name aandacht aan de verplichte metingen bij het aanleggen van een PV-installatie. Daaronder vallen onder meer isolatieweerstandsmeting, polariteitsmeting, aardlekstroommeting, DC- en AC-weerstandsmeting en aardingssysteemmeting. 

De bijeenkomst is een unieke kans om uw kennis en vaardigheden in meten naar een hoger niveau te tillen niet. Daarbij is de meetmiddag een mooie gelegenheid om te netwerken.

Attentie
Per bijeenkomst zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar. 

Door wie?
InstallQ organiseert de meetmiddag in samenwerking met Hemmink, kennispartner voor de (elektrotechnische) installateur 

Hoe laat?
De twee bijeenkomsten zijn van 12.00 tot 17.00 uur, inclusief lunch.
U bent welkom vanaf 12:00 uur.

Locatie
Esdec, Londenstraat 16, Deventer.

Kosten?
De kosten bedragen € 245,– (per persoon, excl. btw).
Na aanmelding krijgt u van ons een factuur die u uiterlijk 10 dagen voor de bijeenkomst moet voldoen. 

Annuleren?
U kunt gratis annuleren tot 10 werkdagen voor aanvang. Annulering tussen 10 tot 3 werkdagen, kost u 50% van het totaalbedrag. Annulering tot 3 dagen voor aanvang kost u het volledige bedrag van de bijeenkomst.

Inschrijven?
Meld u aan via Mijn InstallQ (bij agenda). Of door een e-mail te sturen naar Secretariaat@InstallQ.nl

De infobijeenkomsten van InstallQ
InstallQ organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor InstallQ­ erkende installatiebedrijven. Op onze bijeenkomsten hoort u over nieuwe technieken, regelingen of kennis op uw vakgebied. Daarbij kunt u netwerken met vakgenoten.
Ma 30 oktober (VOL)Deventer
Ma 27 november (VOL)Deventer