Wil van Ophem draagt stokje over aan Tiffany Super-Bloeming

Met ingang van mei 2024 draagt Wil van Ophem zijn taken als directeur van InstallQ over aan Tiffany Super-Bloeming. De afgelopen 12 jaar was Van Ophem directeur van InstallQ en haar rechtsvoorgangers. Tiffany Super-Bloeming is dan vanaf 1 juni 2024 directeur van InstallQ.

 
 


BRL1201 Bliksembeveiliging bindend verklaard

Op 1 april 2024 heeft het bestuur van InstallQ de herziene versie van de BRL1201 ‘BliksemVeilig systeemcertificaat voor het ontwerpen, leveren, installeren, beheren, onderhouden en inspecteren van bliksembeveiligingsinstallaties’ bindend verklaard.

 


 


Wijzigingsblad BRL6000-25 geeft duidelijkheid over deelcertificering

Op 1 november 2023 is een Wijzigingsblad op de BRL 6000-25 in werking getreden. Dit Wijzigingsblad neemt onduidelijkheid weg over de mogelijkheden wat betreft deelcertificering. Bedrijven die bijvoorbeeld alleen installeren, of juist alleen onderhouden, komen namelijk wel degelijk in aanmerking voor een BRL 6000-25 certificering. Het Wijzigingsblad maakt duidelijk welke deelcertificeringen in welke gevallen mogelijk zijn.

 
 


Kom op 30 mei naar de laatste Meetmiddag van dit voorjaar

Meten is een cruciaal onderdeel in de elektrotechniek. Op 30 mei organiseren we de laatste Meetmiddag van dit voorjaar. In deze praktijkbijeenkomst bij BDA in Gorinchem gaat u zelf aan de slag. We kozen er dit jaar voor om de sessie te richten op de vereiste kennis en technieken bij zonnestroomsystemen. Binnenkort maken wij de data van de Meetmiddagen in het najaar bekend.

 


 


InstallQ is gesloten van 8 mei tot en met 10 mei

In verband met Hemelvaart zijn de secretariaatsmedewerkers op kantoor bij InstallQ vrij. Het kantoor is daardoor gesloten vanaf woensdag 8 mei 14.00 uur tot en met vrijdag 10 mei. Vanaf maandag 13 mei 09.00 uur zijn weer telefonisch en per e-mail bereikbaar.

 


 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.