E-Vaknieuws: uw nieuwsbrief over InstallQ

U leest de E-Vakwijzer, de nieuwe digitale nieuwsbrief van InstallQ. De E-Vakwijzer gaat naar alle relaties met een erkenning of certificering van InstallQ. De E-Vakwijzer is het resultaat van een enquête onder onze lezers.

 
 


Installateursmiddag NEN 1010, deel 8

Elektrotechniek De NEN 1010 deel 8 is het thema van onze installateursmiddag in het voorjaar van 2022. InstallQ organiseert deze middag op een aantal locaties in het land. Alle bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel. Schrijf vooral op tijd in.

 


 


Beschikbaar: nieuwe erkenningsbewijzen 2022

Alle erkende vakgebieden In het portaal Mijn InstallQ staan uw nieuwe erkenningsbewijzen voor 2022.

 
 


Tarieven InstallQ 2022

De tarieven voor erkenningen en certificaten in 2022 kennen een verhoging ten opzichte van het jaar 2021. Dat heeft een aantal redenen.

 


 


Registreer uw zonnepanelen

Zonnestroomsystemen Als installatiebedrijf kunt u de door u geplaatste zonnepanelen registreren op energieleveren.nl. Tot eind 2021 kon alleen de klant dit doen. Registratie geeft Nederlandse netbeheerders inzicht in energiestromen. Registratie is wettelijk verplicht.

 
 


Beschikbaar: updates onderdelen EP

Energieprestatie Verschillende geactualiseerde onderdelen van het Stelsel Energieprestatie van gebouwen (EPG) zijn beschikbaar gekomen. De onderdelen treden op 1 juni 2022 wettelijk in werking, is het voornemen.

 
 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.