Vernieuwd: app met uw vakblad van InstallQ

Alle erkende installateurs U krijgt bij InstallQ digitaal en in drukwerk het vakblad Gaswijs, Waterdruk of Stroomlijn. Van de digitale versie is de app vernieuwd. U kunt de nieuwe app downloaden via Mijn InstallQ.

 
 


Installateursmiddag rondom gastechnische installaties

Gas Tijdens deze installateursnamiddag behandelt InstallQ drie onderwerpen waarmee u als gasinstallateur vaak te maken heeft: inregelen gasinstallaties, normen wetgeving rookgasafvoer en subsidies.

 


 


Installateursmiddag over meten: slechts enkele plaatsen

Elektro Meten is een cruciaal onderdeel van elektrotechniek. In deze praktijkbijeenkomst gaat u zelf aan de slag. We attenderen u op de normen en regelgeving rondom meten en praten u bij over ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

 
 


Fraudezaak energielabels; ook InstallQ scherp op misbruik

Adviseurs De Inspectie Leefomgeving & Transport (IL&T) heeft een persbericht gepubliceerd over fraude met energielabels. Zodra openbaar wordt gemaakt wie hierbij betrokken is, zal InstallQ nagaan of zij verdere maatregelen moet en kan nemen.

 


 


Twee organisaties als eerste geaccrediteerd

Warmtepomp Wasco Energie Centrum en Breman zijn de eerste organisaties die als exameninstelling door InstallQ zijn geaccrediteerd voor het examen warmtepomp. Dat wil zeggen dat zij installateurs aantoonbaar vakmanschap meegeven dat aansluit aan de branchevereisten.

 


 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.