Ter kritiek: Herziening BRL 1201 ‘Bliksembeveiligings- installaties’

Bliksembeveiligingsinstallaties Tot en met vrijdag 17 november a.s. zijn reacties mogelijk op de herziene, vakspecifieke beoordelingsrichtlijn voor het ontwerpen, installeren, beheren, onderhouden en inspecteren van bliksembeveiligingsinstallaties, de BRL1201.

 
 


Zijn uw gegevens up-to-date? Pas ze zelf aan!

Mijn InstallQ Wilt u er zeker van zijn dat u en uw bedrijf op de juiste manier bij InstallQ vermeld staan als erkend, gecertificeerd of geaccrediteerd bedrijf? Controleer dan nog eens uw basisgegevens in ons systeem. Wist u dat u veel van de belangrijke gegevens zelf kunt controleren én updaten? Ga naar Mijn InstallQ en werk alle info bij.

 


 


Ter kritiek: Nieuwe erkenningsregeling Watertechnische Inspectiebedrijven

Watertechniek Tot en met maandag 4 december 2023 kunt u reageren op de nieuwe erkenningsregeling ‘Watertechnische Inspectiebedrijven’. Deze regeling bevat de eisen voor een bedrijfserkenning voor de inspectie van watertechnische installaties in bouwwerken.

 
 


Ter kritiek: Nieuwe erkenningsregeling Elektrotechnische Inspectiebedrijven

Elektrotechniek Tot en met maandag 4 december 2023 kunt u reageren op de nieuwe erkenningsregeling ‘Elektrotechnische Inspectiebedrijven’. Deze regeling bevat de eisen voor de bedrijfserkenning voor de inspectie van elektrotechnische installaties in bouwwerken.

 


 


Update voor informatie over erkenningsregeling Warmtepompinstallaties

Warmtepompen De informatie over de erkenningsregeling Warmtepompinstallaties heeft een update ondergaan. Op onze website vindt u dan ook een aangepaste tekst, maar bijvoorbeeld ook een geupdated Reglement. Ga naar onze site voor de actuele tekst.

 


 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.