Relaties ontvangen factuur voor erkenningen en abonnementen

Alle erkende vakgebieden In de afgelopen weken zijn alle facturen voor erkenningen en abonnementen verzonden. Dat betekent dat uw bedrijf, als u erkend bent en/of een abonnement heeft, een factuur moet hebben ontvangen. Mocht de factuur niet zijn ontvangen, maar bent u wel klant bij ons, log dan in op ons portaal in uw online omgeving. Staan uw gegevens niet goed op de factuur? Dan kunt u de wijziging doorgeven in het Mijn InstallQ portaal. Hierin staan alle gegevens en daar vindt u ook uw erkenningsbewijs voor 2024. 

 
 


InstallQ scoort goed op VSK met veel aandacht en bezoekers

Awards Tijdens de installatievakbeurs VSK 2024 was InstallQ met een eigen stand aanwezig. Elke dag waren een of meerdere relatiebeheerders of secretariaatsmedewerkers aanwezig om bezoekers te woord te staan. Aan het einde van de beurs kreeg InstallQ een mooie beloning van de beursorganisatie in de vorm van twee awards! InstallQ won de Krachtpatser Award voor de meeste registraties en de Rendement Award voor de meeste bezoekers per m2 standoppervlak.

 


 


Bezoek InstallQ op vakbeurs Green Heating en Solar Solutions

Beurzen Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart is InstallQ aanwezig op de vakbeurs Green Heating en Solar Solutions. Deze wordt gehouden in de Expo Greater Amsterdam, in Vijfhuizen. Deze beurs toont een compleet beeld van duurzame verwarmingstechnieken en opslagsystemen en is tevens de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Bezoek InstallQ op stand F6. Voor een gratis toegangsbewijs, klik op onderstaande link.

 
 


Nog 7 installateursmiddagen in maart en april

Installateursdagen In de maanden maart en april organiseert InstallQ nog zeven installateursmiddagen. Deze bijeenkomsten voor vakmensen staan dit keer in het teken van de inspecties volgens de IBER-regeling. Tijdens deze middag behandelen onze sprekers de belangrijkste aspecten van de inspecties volgens deze regeling.

 


 


Erkenningsregeling Afleversets in spotlichten op installatiebeurs VSK

Afleversets Tijdens de vakbeurs VSK 2024, die eerder deze maand plaatsvond, tekenden de brancheorganisaties Techniek Nederland en Energie-Nederland een samenwerkingsverband om warmtenetten te bevorderen. Zij vinden dat de ontwikkeling van duurzame warmtenetten meer vaart moet krijgen. De InstallQ erkenningsregeling ‘Afleversets’ wordt de norm bij de uitrol van duurzame warmtenetten.   

 
 


Stappenplan voor erkenning ‘Watervoerende Warmteafgiftesystemen’

Stappenplan Mede door de wijziging van het stelsel van erkenningsregelingen krijgt de Erkenning Watervoerende Warmteafgiftesystemen een belangrijke rol. Met deze erkenning toon je als vakman aan dat je op een vakkundige wijze watervoerende warmteafgiftesystemen kunt ontwerpen, installeren en onderhouden. Lees meer over het stappenplan en de diplomavereisten voor deze erkenningsregeling.

 
 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.