Gratis en zonder wachten naar de VSK-vakbeurs

Alle vakgebieden Van 6 tot en met 9 februari kunt u ons bezoeken op de VSK-beurs, de grootste, nationale installatievakbeurs. Wilt u, samen met uw collega’s, kosteloos toegang krijgen tot de VSK, maak dan gebruik van onze registratie. Via een online inschrijving bespaart u wachttijd; u kunt op de beurs zó doorlopen (natuurlijk ook naar de stand van InstallQ, in hal 9).

 
 


Negen keer Installateursdagen voor elektrotechnici

Erkenningen Vanaf 13 februari 2024 organiseren we negen Installateursmiddagen voor elektrotechnische installateurs. Deze bijeenkomsten vinden plaats in februari, maart en april. Ze staan dit keer in het teken van de Erkenningsregeling installatie-inspecties (IBER). Onze instructeurs behandelen de belangrijkste aspecten van de inspecties volgens deze regeling.

 


 


Kosten voor CO-certificering verlaagd voor kleine ondernemers

Certificering Bent u ZZP’er of heeft u een klein MKB-bedrijf, dan kunnen de kosten voor CO-certificering soms zwaar op de begroting drukken. Het bestuur van InstallQ heeft nu besloten om de kosten voor de certificering voor BRL 6000-25 voor deze categorie ondernemers te verlagen. 

 
 


Erkenningsbewijs 2024 beschikbaar in het portaal

Mijn InstallQ Vanaf nu kunt u het erkenningsbewijs 2024 downloaden in het portaal van InstallQ. Zodra u inlogt op het portaal ‘Mijn InstallQ’ vindt u daar niet alleen uw erkenningsbewijs, maar bijvoorbeeld ook uw NAW-gegevens. Dus als u toch inlogt, controleer dan ook of uw gegevens nog up-to-date zijn?

 


 


Bezoek (kosteloos) Solar Solution & Duurzaam Verwarmd 2024

Alle vakgebieden Bent u actief in de duurzame installatietechniek dan zijn de vakbeurzen Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd uw bezoek waard. Wil je deze beurs van 19 t/m 21 maart in Vijfhuizen, bezoeken, dan kunt u via InstallQ een gratis entreekaart krijgen. Start nu uw online registratie en bespaar op wachttijd en kosten voor een toegangskaart.

 


 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.