Verdiep je kennis tijdens de Meetmiddagen Elektrotechniek

Elektrotechniek Meten is een cruciaal onderdeel van elektrotechniek. In deze praktijkbijeenkomst gaat u zelf aan de slag. We kozen er dit jaar voor om de sessie over zonnestroomsystemen die we in 2023 organiseerden, nogmaals te herhalen. Daarnaast starten we met een praktijkmeetmiddag voor NEN 1010. Daarin attenderen we u op de normen en regelgeving rondom meten. Ook praten we u bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek.

 
 


Nieuwe versies BRL9500 vanaf nu beschikbaar en per 1 juli 2024 verplicht

BRL9500 Vanaf heden zijn de nieuwe versies van de BRL9500 Woningbouw en de BRL9500 Utiliteitsbouw te downloaden via onze website en op ISSO Open. Naar verwachting zal het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties deze versies aanwijzen als verplichte documenten in wet- en regelgeving. Vanaf dat moment, per 1 juli a.s., moeten energie-adviseurs dan ook volgens de bepalingen in deze versies werken.

 


 


Nog 3 installateursdagen op de agenda

Installateursdagen De installateursmiddagen die inmiddels al in volle gang zijn, staan dit keer in het teken van de inspecties volgens de IBER-regeling. De erkenningsregeling installatie-inspecties (IBER) kent drie deelgebieden die allen behandeld worden. Er zijn nog 3 data beschikbaar.

 
 


Actueel overzicht van berichten rondom Energieprestatieadvisering

EP-advies Alle energieprestatieadviseurs moeten zich jaarlijks bijscholen om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen. Om te zorgen dat iedereen de laatste informatie kan lezen, houden we op onze website een overzicht bij met de belangrijkste actualiteiten. 

 
 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.