Zonder wachttijd naar de VSK

U en uw collega’s kunnen kosteloos toegang krijgen tot de VSK, de grootste vakbeurs voor de installatiesector. Met uw online registratie bespaart u op wachttijd; u kunt zó doorlopen (naar de stand van InstallQ in hal 9).

 
 


Meedoen met de installateursmiddag?

Elektrotechniek Meer weten over NEN 1010 deel 8? Schrijf u in voor de installateursbijeenkomst, te bezoeken op meer locaties in het land (van 13.30 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel).

 


 


Ter kritiek: nieuwe erkenning Watervoerende Verwarmingssystemen

Gas- en watertechniek Tot en met donderdag 28 april 2022 kunt u reageren op de nieuwe erkenningsregeling Gebouw gebonden Watervoerende Verwarmingssystemen. Met deze nieuwe erkenning vervalt in 2023 de erkenning EVI Verwarmingsinstallaties. Bepaalde werkzaamheden aan de gasinstallatie vallen straks onder de verplichte CO-certificering.

 
 


Ter kritiek: nieuwe erkenning Afleversets Verwarmingsinstallaties

Gastechniek Tot en met donderdag 28 april 2022 kunt u reageren op de nieuwe erkenningsregeling op het gebied van afleversets voor de aansluiting van de woninginstallatie op het warmtenet. De erkenning is ontwikkeld op verzoek van waterbedrijven en Techniek Nederland.

 


 


Kwaliteitscontrole bij een erkenning

Is uw bedrijf erkend bij InstallQ, dan krijgt u te maken met periodieke kwaliteitscontroles. We gaan dan na of uw bedrijf (nog steeds) voldoet aan de vereisten voor een erkenning. Bij bepaalde regelingen geldt ook controle op uitgevoerd werk. 

 
 


Beschikbaar: inspectiezegels

Gastechniek Is uw regulier onderhoud aan het gasverbrandingstoestel gedaan, plak dan inspectiezegel van InstallQ op de ketel. Zo maakt u bekend weten wanneer en door wie het onderhoud is uitgevoerd.

 
 
 
Contact met de redactie?
info@installq.nl
085 041 05 90
 


Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van InstallQ? Klik hier voor uw afmelding.