Installateursmiddag NEN 1010 deel 8

22-03-2022

Installateursmiddag NEN 1010 deel 8

De NEN 1010 deel 8 is het thema van onze installateursmiddag in het voorjaar van 2022. InstallQ organiseert deze middag op een aantal locaties in het land. Alle bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel.

Onderwerp
Met het verschijnen van deel 8 van de NEN 1010 zijn er diverse aspecten die de nodige aandacht vragen. Deel 8 van de NEN 1010 staat in het teken van de functionele aspecten. Hierbij kunt u denken aan energie-rendement, prosumer-installaties en bedrijfsvoering van prosumer-installaties. De betekenis van prosumer is het produceren en consumeren van elektriciteit. 

  • We gaan in op de ontwerpeisen en aanbevelingen voor de elektrische installatie.
  • Daarbij kijken we naar het energierendements- en belastingsmanagement-systeem.
  • Ook behandelen we het verbeteren van de prestaties van de elektrische installatie.
  • Behalve op nieuwe ontwikkelingen van laadpalen voor elektrische voertuigen, gaat Kees Compaan in op energiemanagementsystemen. Die zijn in de toekomst een essentieel onderdeel van de elektrische installatie.
Door wie?
Sprekers tijdens de installateursmiddagen zijn specialisten in de onderwerpen, te weten Nico Kluwen, Pascal Plaisier, Jacques Swillens en Kees Compaan.

Wanneer?

Vanwege de coronacrisis zijn de data (zie kader rechts) onder voorbehoud.

Hoe laat?
Alle bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel.
U bent welkom vanaf 13.30 uur.

Kosten?
De kosten bedragen € 145,– (per persoon, excl. btw).

Inschrijven?
Meld u aan via Mijn InstallQ (bij agenda). Of stuur dit formulier volledig ingevuld per e-mail naar secretariaat@installQ.nl.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronacrisis ontvangt InstallQ maximaal 30 mensen per bijeenkomst, inclusief de sprekers.

De infobijeenkomsten van InstallQ
InstallQ organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor InstallQ­ erkende installatiebedrijven. Op onze bijeenkomsten hoort u over nieuwe technieken, regelingen of kennis op uw vakgebied. Daarbij kunt u netwerken met vakgenoten.
Data installateursbijeenkomsten

Dinsdag 19 april 2022 Uden Veghel