Installateur

Ik ben installateur

U bent vakbekwaam. Veilig, deskundig en met (actuele) kennis van zaken voert u opdrachten uit. Daar kan elke opdrachtgever op vertrouwen. Uw bewijs is een erkenning van InstallQ. Zo maakt u aantoonbaar verschil in de markt.

Maak uw kwaliteit zichtbaar
Met een erkenning van InstallQ bent u bijvoorbeeld goed te vinden voor opdrachtgevers. Zo maakt InstallQ uw naam openbaar in het kwaliteitsregister de echteinstallateur.nl. Lees hier meer over de voordelen van InstallQ. Of ga naar de homepage en kies uw vakgebied. Via die weg vraagt u een erkenning aan.

Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC)

Bent u al jarenlang een zeer bekwaam installateur, maar zonder diploma? Misschien komt u dan in aanmerking voor een Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). Voor een EVC moet u voldoen aan bepaalde strenge voorwaarden. Met een EVC kunt u alsnog een erkenning aanvragen bij InstallQ voor bijvoorbeeld gas, water of elektra. Lees hier meer over het EVC-traject.

Wat is een erkenning?

Met een erkenning van InstallQ bent u aantoonbaar vakbekwaam. Zo werkt u volgens de wetten en regelgeving op uw vakgebied.

Veilige installaties van goede kwaliteit: daaraan werkt InstallQ met landelijk erkende kwaliteitsregelingen

Lees verder

E-Vaknieuws & Vakbladen ontvangen?

E-Vaknieuws
Iedereen kan zich aanmelden voor E-Vaknieuws. Dus ook als u geen erkenning heeft van InstallQ. Meld u aan voor E-Vaknieuws naar keuze. Zo blijft u op de hoogte van actuele onderwerpen rondom regelingen en activiteiten van een bepaald vakgebied.

Vakbladen
Bent u erkend op het vakgebied gas, water of stroom? Dan krijgt u een gratis abonnement op het blad dat bij uw vakgebied hoort: Gaswijs, Waterdruk of Stroomlijn. Alle bedrijven die zijn aangesloten bij InstallQ, ontvangen per e-mail de Vakwijzer, ons relatiemagazine.