Gratis bezoek aan Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd

10-12-2022

Gratis bezoek aan Solar Solutions & Duurzaam Verwarmd

U bent van harte welkom op de stand van InstallQ tijdens Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. Beide vakbeurzen zijn van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart 2023 in de Expo Greater in Vijfhuizen (vlakbij Amsterdam). Zo bent u in één dag helemaal bij.

Kosteloos bezoek, zonder wachttijd
U en uw collega’s kunnen gratis toegang krijgen. Met uw online registratie bespaart u ook op wachttijd voor een toegangskaart; u kunt zo doorlopen. Aanmelden doet u hier.

Wees welkom in stand F6
U vindt de stand van InstallQ in de eerste hal bij binnenkomst, standnummer F6. Alle drie de dagen staan onze medewerkers u graag te woord.

Onderwerpen
Laat u op onze stand informeren over onder meer de volgende onderwerpen:

 • aankomende wet- en regelgevingen (waaronder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen)
  het verschil tussen erkennen en certificeren
 • erkenningen voor zonnestroomsystemen, warmtepompen, watervoerende verwarmingssystemen & afleversets
 • spanningsloos werken
 • het aanvragen van zegelrecht (en de benodigde erkenning.
De onderwerpen beschrijven we ook op flyers, verkrijgbaar op onze stand: u bent van harte welkom.

Belangrijkste vakbeurzen in zonnesystemen en klimaattechnieken
Drie dagen komt de markt bijeen op de beursvloer. U kunt exposanten en vakgenoten persoonlijk ontmoeten en presentatiesessies bijwonen.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. De vakbeurs toont meer dan 500 innovaties. Een belangrijke drijfveer van bezoekers om naar de beurs te komen, zijn de seminars. De Vakbeurs organiseert ruim 100 seminars over ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod zonnepanelen. Een van de sprekers is Wil van Ophem, directeur technische zaken InstallQ.

Gelijktijdig is Duurzaam Verwarmd, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. Zo bent u in één dag helemaal bij.

Locatie
Expo Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Bereikbaarheid
Auto: Expo Greater Amsterdam is bereikbaar nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Parkeerkosten zijn per dag € 10,- (incl. btw). Expo Greater Amsterdam heeft meer dan 3.200 parkeerplaatsen, met slechts enkele electrische oplaadpunten.

Openbaar vervoer: Expo Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Greater Amsterdam bereiken via bus of taxi. Buslijn 300 stopt voor de deur. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.9292.nl

Taxi

 • Taxi Centrale Haarlemmermeer: 023 565 36 53
 • All4youtaxi Bedrijf Hoofddorp: 023 557 82 38 / 06 45 26 69 57
 • Schiphol: 261906 51 28 34 38
 • A-Tax de Vries Personenvervoer: 0252 53 52 55
 • A1 Business Class Taxi: 020 774 78 69