Erkend/gecertificeerd ondernemer

Erkend/gecertificeerd ondernemer

U heeft een erkenning van InstallQ. Of u heeft een certificaat behaald via een Certificerende Instantie (CI). Kortom: u bent aangesloten bij InstallQ. Waarop kunt u dan aanspraak maken?

U bent vindbaar voor de opdrachtgever
Met een erkenning van InstallQ of een certificaat van een CI, ben u vindbaar in ons openbare kwaliteitsregister de echteinstallateur.nl. Als gecertificeerde ondernemer staat u ook op QBISnl.nl. In deze registers staan uitsluitend aantoonbaar vakbekwame bedrijven, installateurs en adviseurs. Zo bent u voor de consument en andere opdrachtgevers een interessante partij.

Erkenning aanvragen of wijzigen
Heeft u aanpassingen voor uw erkenning? Of wilt u een andere erkenning aanvragen? Gebruik dan dit formulier.

Mijn InstallQ

Bent u aangesloten bij InstallQ, dan zijn uw gegevens vindbaar op Mijn InstallQ. Via dit portaal kunt u zich onder meer aanmelden voor onze bijeenkomsten. Ook kunt u dit portaal het logo downloaden van InstallQ. Mijn InstallQ is te bezoeken met uw klantnummer. Heeft u geen klantnummer? Neem dan contact met ons op via info@InstallQ.nl.

Vakblad en bijeenkomsten
Met een InstallQ-erkenning kunt u (tegen kostprijs) onze jaarlijkse bijeenkomsten bijwonen. En u ontvangt vier keer per jaar een vakblad op uw vakgebied, te weten Gaswijs, Stroomlijn en/of Waterdruk. Lees hier meer over de voordelen van InstallQ.

Wat is een erkenning?

Met een erkenning van InstallQ bent u aantoonbaar vakbekwaam. Zo werkt u volgens de wetten en regelgeving op uw vakgebied.

Wat is certificeren?

Certificeren gaat een stap verder dan erkennen. Uw vakmanschap moet voldoen aan extra procedures en wettelijke voorschriften.

Veilige installaties van goede kwaliteit: daaraan werkt InstallQ met landelijk erkende kwaliteitsregelingen

Lees verder

E-Vaknieuws & Vakbladen ontvangen?

E-Vaknieuws
Heeft u een erkenning van InstallQ of bent u via ons gecertificeerd? Dan kunt u zich aanmelden voor de E-Vaknieuws. Zo blijft u op de hoogte van actuele onderwerpen rondom regelingen, beoordelingsrichtlijnen, installateursbijeenkomsten en andere activiteiten van InstallQ.

Vakbladen
Bent u erkend op het vakgebied gas, water of stroom? Dan krijgt u een gratis abonnement op het blad dat bij uw vakgebied hoort: Gaswijs, Waterdruk of Stroomlijn.

Vakwijzer: ons relatiemagazine
Alle bedrijven die zijn aangesloten bij InstallQ, ontvangen per e-mail de Vakwijzer, ons relatiemagazine.