NOG PLAATSEN VRIJ: Installateursmiddag: de nieuwe NEN 1010

13-09-2021

NOG PLAATSEN VRIJ: Installateursmiddag: de nieuwe NEN 1010

De nieuwe NEN 1010: dat is het thema van onze installateursmiddag in het najaar van 2021. De middag organiseert InstallQ op een aantal locaties in het land. Alle bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel.

Onderwerp
In de nieuwe NEN 1010 zijn diverse wijzigingen doorgevoerd in het ontwerp, aanleg en inspectie van de elektrische installatie. Deze wijzigingen hebben veelal te maken met de ontwikkelingen van het toenemend gebruik van elektronica en het hogere energieverbruik.

KWx gaat in op thermografische metingen aan PV-installaties. Door deze metingen op een juiste wijze uit te voeren krijgt u inzicht of de installatie juist functioneert en veilig is.

Door wie?
Sprekers op de middag zijn specialisten in het onderwerp, waaronder Nico Kluwen en Pascal Plaisier, Jacques Swillens en Kees Compaan.

Wanneer?
Vanwege de coronacrisis zijn de data (zie kader rechts) onder voorbehoud.

Hoe laat?
Alle bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 18.00 uur, inclusief een netwerkborrel.
U bent welkom vanaf 13.30 uur.

Kosten?
De kosten bedragen € 135,– (per persoon, excl. btw).

Inschrijven?
Meld u aan via Mijn InstallQ (bij agenda). Of stuur dit formulier volledig ingevuld per e-mail naar secretariaat@installQ.nl.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronacrisis ontvangt InstallQ maximaal 30 mensen per bijeenkomst, inclusief de sprekers.

De infobijeenkomsten van InstallQ
InstallQ (voorheen Sterkin en KvINL) organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor InstallQ-erkende installateurs en bedrijven. Op onze bijeenkomsten hoort u over nieuwe technieken, regelingen of kennis op uw vakgebied. Daarbij kunt u netwerken met vakgenoten.
Data installateursbijeenkomsten

VOL Dinsdag 19 oktober, Zwolle VOL
Woensdag 3 november, Roermond
VOL Dinsdag 9 november, Eemnes VOL

Vanwege de coronacrisis zijn de data onder voorbehoud.