Coronacrisis en uw contact met InstallQ

21-03-2020

Coronacrisis en uw contact met InstallQ

In deze coronacrisis volgt InstallQ de richtlijnen van het RIVM. Wat zijn de gevolgen voor het contact tussen u en InstallQ?

Bedrijfsbezoeken & Inspecties

  • In plaats van een bedrijfsbezoek, is het mogelijk om uw (lopende of nieuwe) aanvraag te behandelen via het internet, bijvoorbeeld via Skype of Zoom.
  • Door de meeste inspectiebedrijven worden de inspecties weer uitgevoerd.
Mail
Per e-mail blijven we bereikbaar via info@InstallQ.nl. Uw e-mail kunnen we op de gebruikelijke manier behandelen.

Telefonie
Op onze bureaus
is in principe ten minste één van onze medewerkers telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Voor vragen over erkenningen of financiële zaken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers in Zoetermeer (079 321 79 93) of Apeldoorn (055 744 00 25).

Voor vragen over certificeren of accrediteren kunt u contact opnemen met Frances van den Berg in Rotterdam (010 206 65 50).

Welicht krijgt u minder snel dan gebruikelijk een van onze medewerkers te spreken. Stuur ons dan graag een e-mail via info@InstallQ.nl. We streven naar een snelle reactie op uw vraag.

Installateursbijeenkomsten
Onze installateursbijeenkomsten zijn voorlopig geannuleerd.

Audits certificeringen
Vanwege de coronacrisis kunnen niet alle certificatie-audits doorgaan zoals gepland. InstallQ en de certificerende instellingen volgen de richtlijnen van de Nederlandse Raad voor Accreditatie. Samengevat: kan hercertificering of opvolgingsaudits niet of niet volledig worden uitgevoerd als gevolg van de coronamaatregelen, dan mag de uiterste datum voor het afronden van de opvolgingsaudit of het uitgeven van het nieuwe certificaat met maximaal zes maanden worden uitgesteld. Dit geeft de mogelijkheid tot uitstel van audits, (praktijk-)examens en eventuele locatiebezoeken. Neem voor nadere informatie contact op met de certificerende instelling.

Regelingen
Mochten bepaalde activiteiten of data rondom regelingen wijzigen vanwege de coronacrisis, dan houden wij u op de hoogte via deze site.