Coronacrisis: bereikbaarheid InstallQ

21-03-2020

Coronacrisis: bereikbaarheid InstallQ

Het coronavirus heeft invloed op al het werk in Nederland, waaronder dat van u en dat van InstallQ. Binnen deze ingrijpende situatie proberen we onze gebruikelijke dienstverlening zoveel als mogelijk in stand te houden. Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM.

Per e-mail blijven we bereikbaar via info@InstallQ.nl. Uw e-mail kunnen we op de gebruikelijke manier behandelen.

Op onze bureaus
is in principe ten minste één van onze medewerkers telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Voor vragen over erkenningen of financiële zaken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers in Zoetermeer of Apeldoorn.

  • Zoetermeer kunt u bellen op 079 321 79 93.
  • Apeldoorn is te bereiken op 055 744 00 25.
Voor vragen over certificeren of accrediteren kunt u contact opnemen met Frances van den Berg in Rotterdam via het nummer 010 206 65 50.

Welicht krijgt u minder snel dan gebruikelijk een van onze medewerkers te spreken. Stuur ons dan graag een e-mail via info@InstallQ.nl. We streven naar een snelle reactie op uw vraag.

Bedrijfsbezoeken & Inspecties

  • Door de meeste inspectiebedrijven zijn de inspecties voorlopig uitgesteld tot maandag 4 mei.
  • Voor de bedrijfsbezoeken onderzoekt InstallQ manieren om (lopende en nieuwe) aanvragen te behandelen via het internet, bijvoorbeeld via Skype of Zoom.
Installateursbijeenkomsten
Onze installateursbijeenkomsten zijn voorlopig geannuleerd.

Wat brengt de toekomst?
De coronacrisis heeft een stevige impact op veel sectoren, waaronder de installatiesector. De gevolgen zijn nog niet te overzien. Mochten bepaalde regelgevingen wijzigen vanwege de coronacrisis, dan houden wij u op de hoogte via deze site. Vooralsnog wensen wij u en uw naasten een goede gezondheid toe.