Beurs Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions

28-09-2021

Beurs Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions

InstallQ staat eind september 2021 op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd - Solar Solutions. De beurs vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer (nabij Schiphol Airport). U bent van harte welkom.

Uw gratis registratie
U kunt de beurs op alle dagen gratis bezoeken met de invitatiecode: INSTALLQ. Die vult u in - met uw adresgegevens - op deze registratiepagina van de beurs.

Vaccinatiebewijs
Houd rekening met de RIVM-richtlijnen. Wellicht dient u een vaccinatiebewijs te tonen. Download op de site van de Rijksoverheid uw bewijs met de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl voor een papieren versie.

Deelname door InstallQ
U bent welkom in standnummer T4 van InstallQ. We hebben onder meer informatie over:

Vakbeurs Duurzaam Verwarmd
Op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd - de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux - komen alle partijen bij elkaar die te maken hebben met verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Op de beurs staan zo'n 250 standhouders waar u infomrmatie kunt krijgen: van verwarming en koeling tot ventilatie. En u kunt kiezen uit meer dan 100 seminars over HVAC. Nederland bevindt zich in een overgangsfase van gas naar elektriciteit. Dit biedt kansen en uitdagingen, maar roept ook veel vragen op. De partijen op de vakbeurs helpen u u op weg en beantwoorden uw vragen.

Vakbeurs Solar Solutions
U kunt meteen een bezoek brengen aan de vakbeurs Solar Solutions International - de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Deze vakbeurs vindt plaats in dezelfde ruimte als Duurzaam Verwarmd.
Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Bereikbaarheid Expo Haarlemmermeer
De Expo Haarlemmermeer is met de auto in in 40 minuten te bereiken vanaf Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De Expo heeft 3.200 parkeerplaatsen. Met het OV kunt u gebruikmaken van een bus vanuit Haarlem. Bekijk hier een routeplanner.

Dinsdag 28 september van 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 29 september van 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur